Home / Nieuwsberichten / nieuw-logistiek-assistent-magazijn

Nieuw: Logistiek assistent magazijn

Een magazijnmedewerker zorgt voor de organisatie van het magazijn en de opslagplaats van goederen. Als Logistiek assistent magazijn ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en verzenden van de goederen. Je controleert binnenkomende artikelen en houdt de voorraad bij. Daarnaast moet je documenten opstellen en gegevens van goederen invoeren in de computer met speciale programma’s.

Als magazijnmedewerker heb je veel contact met klanten en leveranciers, zowel intern als extern, en soms zelfs in een andere taal.

De functie kan zowel administratief als fysiek zijn, maar je bent voornamelijk aanwezig in het magazijn.

Je kunt als Logistiek assistent magazijn aan de slag in verschillende sectoren en bedrijven, zoals de logistiek, productiebedrijven, distributeurs, commerciële bedrijven en winkels met magazijn.

Je volgt 2 volledige dagen per week les, gedurende 1 schooljaar. De lessen gaan door in onze nieuwe campus Heidebloem in Geel. 

Wanneer je slaagt voor alle modules, behaal je het certificaat Logistiek assistent magazijn. Als je ook een certificaat AAV behaalt, vormen beide certificaten samen een diploma secundair onderwijs als logistiek assistent magazijn.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.