Opleidingen /  Bakkerij medewerker (bakker-banketbakker)

Je leert onder begeleiding verschillende soorten bereidingen. 
De juiste grondstoffen afwegen, deze tot deeg kneden en verwerken, zowel met de hand als machinaal. 
Verschillende broden en banketproducten bereiden en verwerken.

Infomomenten

  • Turnhout - Campus Gastronomie op 30/08/2023 van 19:00u tot 21:00u
  • Turnhout - Campus Gastronomie op 02/09/2023 van 10:00u tot 12:00u

Modules

Module
Bladerdeeg
Broden en harde luxe
Gebak en Co (Taarten op basis van gistdegen)
Gerezen bladerdeeg
Meesterlijk banketgebak (Vet- en kookdegen)
Trendy patisserie (Beslagen)
Zachte luxe

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Brochure

Studiebewijs

Na het afronden van de basismodules behaal je het certificaat "Medewerker bakkerij".
De vervolgmodules van "Bakker" en "Banketbakker" worden momenteel niet aangeboden.

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over de opleidingen in onze campus te Turnhout? Mail dan naar gastronomie@edukempen.be

Downloads