Module /  Brood B: zachte luxe

In deze module maak je kennis met de bereiding van zachte luxebroden: Franse, iets zoetere, rijke broodsoorten;  broodjes met frangipane, krenten, enz.; Luiks Royal gebak, ... 

Inhoud

  • De grondstoffen en het kneedproces  
  • Verschillende graan- en bloemsoorten verwerken 
  • Gevarieerde vormen van broden maken 
  • Het rijsproces en het afbakken 

Studiebewijs

Deelcertificaat Zachte luxe

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 07/09/2020 tot 11/01/2021 maandag van 18:10 u. tot 22:30 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 230
Van 30/01/2021 tot 05/06/2021 zaterdag van 08:10 u. tot 12:30 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 230

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.