Opleidingen | Fotografie

Infomomenten

Wil je meer weten over onze fotografiecursussen? Kom naar een van onze infomomenten en stel je vragen aan onze leerkrachten. 

Donderdag 29/08/2024 van 19:00u tot 21:00u 

Zaterdag 31/08/2024 van 10:00u tot 12:00u 

Mol - Campus Begonialaan
Westerlo - Spikdorenveld
Turnhout - Campus Boomgaard

Kies je interesse

Populaire cursussen

Fotografie 1

Fotografie 1

In deze module beginnen we uiteraard bij het begin en wordt de moeilijkheidsgraad geleidelijk aan opgebouwd. Je leert je camera kennen, de menu's en de instellingen gebruiken.

  

 • Themafotografie

  Themafotografie

  In deze module vertrek je vanuit je basiskennis fotografie om je dan in verschillende thema’s te gaan verdiepen en die extra in het licht te plaatsen, met meer oog voor detail en met specifieke technische benaderingen voor ieder thema apart. Je krijgt hierbij telkens themaspecifieke aanwijzingen en gerichte feedback. 

 • Beeldbewerking voor fotografen

  Beeldbewerking voor fotografen

  In deze modules kan je je nog meer verdiepen in het nabewerken van digitale foto’s. In Mol verdiepen we ons in Adobe Photoshop, in onze lesplaats in Turnhout leer je zowel Adobe Lightroom al Adobe Photoshop specifiek met hun doel te gebruiken. Eerst maak je kennis met de basis, maar al snel ga je over tot het eigenlijke verbeteren van je foto’s. We gaan ook op pad om zelf foto’s te maken en om deze dan te bewerken.  

 • Fotografie 3

  Fotografie 3

  In Fotografie 3 zet je de eerste stappen in de fotostudio. Eerst leer je werken met een externe flits, daarna ga je aan de slag met flitslampen in de studio. Aan de hand van verschillende opdrachten leer je werken met verschillende technieken en lichtopstellingen. We gaan zowel producten als personen fotograferen.