Opleidingen | Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier

Kies je interesse

Populaire cursussen

Keukenmedewerker

Keukenmedewerker

Als keukenmedewerker assisteer je de kok en het andere keukenpersoneel. Zo help je voor de service met alle voorbereidingen. Tijdens de dienst help je de (hulp)kok bij de bereidingen en maak je ook eigen bereidingen klaar.  Na de dienst ruim je mee op.
 

  • Lekker & gevarieerd koken

    Lekker & gevarieerd koken

    In deze cursus leer je een evenwichtig en gevarieerd menu samen stellen. De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie. Op het einde van elke les worden de gerechten samen geproefd. 

  • Initiatie wijnkennis en -degustatie

    Initiatie wijnkennis en -degustatie

    In deze module leer je o.a.: 

    • De geschiedenis van de wijnbouw
    • Degusteren van wijn 
    • Een beoordeling formuleren
    • Ideale bewaaromstandigheden
  • Chocoladebewerker-Ijsbereider

    Chocoladebewerker-Ijsbereider

    In deze cursussen gaan we aan de slag met pralines, ijsbereidingen en de lekkerste koekjes!