

De lessen zijn praktijkgericht, met een theoretische onderbouw. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd.
Inhoud
- A la carte gerechten voorbereiden, bereiden en dresseren
- Opstellen van het menu
- Zorgen voor een evenwichtige samenstelling van gerechten en voor een afwisselend assortiment
- Bepalen van recepten en bereidingswijzen, rekening houdend met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren
- Opmaken van de werkplanning van het keukenpersoneel en uurroosters
- Toewijzen van taken aan de medewerkers
- Superviseren van de mise-en-place en bereidingen
- Controleren van kwaliteit, toepassing van recepten en technische fiches, verwerking, portionering en presentatie
- Opvolgen van stock, inventaris en plaatsen van bestellingen
Infomomenten
- Turnhout - Campus Gastronomie op 30/08/2023 van 19:00u tot 21:00u
- Turnhout - Campus Gastronomie op 02/09/2023 van 10:00u tot 12:00u
Modules
Module |
---|
Restaurant à la carte |
Restaurant à la carte en keukenbeheer |
Restaurant à la carte en keukenorganisatie |
Inschrijven
Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:
Traject
Uurrooster
Brochure
Studiebewijs
Opmerkingen
- Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
- Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen