Module /  Bier & gastronomie, bierkaart en -kelder

In deze module leer je een bierkaart uitwerken met oog voor de combinatie van bier en gerechten, bieren bestellen, ontvangen en controleren. Ook leer je de bierkelder organiseren, opvolgen en beheren. 

Inhoud

  • Combineren van bier en gerechten
  • Plannen van een menu met verschillende gangen
  • Opstellen van een bierkaart
  • Bewaren van bier

Toelatingsvoorwaarden

Geslaagd zijn voor volgende modules:
  • Initiatie bierkennis en -degustatie
  • Kennis en degustatie bier

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bier & gastronomie, bierkaart en -kelder na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules

  • Serveren van dranken en gerechten
  • Initiatie wijnkennis en -degustatie