


Inhoud
- Onthaal van de gasten
- Gasten adviseren betreffende bijpassende wijnen of bieren
- Opnemen van bestellingen opnemen
- De gekozen bieren of wijnen op temperatuur brengen, uitschenken en opdienen samen met de bestelde gerechten.
- Inrichten, op orde zetten en opruimen van office, toog en/of bar.
- Reinigen en opbergen van gebruikte materialen.
Toelatingsvoorwaarden
- Wijn en gastronomie, wijnkaart en -kelder
- Bier en gastronomie, bierkaart en -kelder
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.