Opleidingen / Tweedekansonderwijs / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
  • Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles met vis, schaal- en schelpdieren te maken heeft in deze opleiding. 
Als chef de partie vis, schaal- en schelpdieren doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vis, schaal- en schelpdieren volgens de gepaste culinaire technieken.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten
  • Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
  • Menukaart samenstellen met gerechten o.b.v. vis, schaal- en schelpdieren

Onze modules

Traject

Uurrooster

Downloads

Studiebewijs

Certificaat chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over deze opleidingen?
  • Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
  • Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen

De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.

Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be
Vermeld de lesplaats waar je graag Aanvullende Algemene Vorming (AAV) wil volgen. Dit kan in Turnhout, Geel of Edegem. 

Ben je geïnteresseerd in een module van chef de partie die momenteel niet voorzien is in de campus te Turnhout? Vul dat hier jouw gegevens in en wij houden jou op de hoogte.