Opleidingen / Tweedekansonderwijs / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren / Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken

Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken

Officiële benaming: Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken

In deze module maak je bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken. De gerechten hebben een hoog niveau. 

  • Toepassen van specifieke bereidingen uit de wereldkeuken
  • Bereiden van gerechten met vis uit de wereldkeuken met bijpassende sauzen en garnituren
  • Bereiden hapjes, soepen, fonds, pasteien en geleibereidingen op basis van vis uit de wereldkeuken
  • Toepassen van de juiste gaartechnieken (marineren, pocheren, bakken, stoven, wokken, grillen, roken, frituren, rauw, lage temperatuur, stomen…)
  • Toepassen van de jusite verwerkings- en bewaartechnieken (pekelen, roken, drogen, marineren…) 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

Deelcertificaat restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
    In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

  • Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.

30/01/2025 - 19/06/2025

Donderdagavond

Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw)

Boomgaardstraat 58

€ 420.00