Opleidingen / Tweedekansonderwijs / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vlees, wild & gevogelte
  • Chef de partie vlees, wild & gevogelte

Chef de partie vlees, wild & gevogelte

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van de modules "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf in deze opleiding verder specialiseren in alles wat met vlees, wild & gevogelte te maken heeft.
Als chef de partie vlees, wild & gevogelte doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vlees, wild en gevogelte volgens de gepaste culinaire technieken én op een hoog niveau.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en de wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
  • Opstellen van een menukaart met vlees-, wild- en gevogeltegerechten

Onze modules

Traject

Uurrooster

Downloads

Studiebewijs

Certificaat Chef de partie vlees, wild en gevogelte

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over deze opleidingen?
  • Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
  • Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen

De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.

Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be
Vermeld de lesplaats waar je graag Aanvullende Algemene Vorming (AAV) wil volgen. Dit kan in Turnhout, Geel of Edegem. 

Ben je geïnteresseerd in een module van chef de partie die momenteel niet voorzien is in de campus te Turnhout? Vul dat hier jouw gegevens in en wij houden jou op de hoogte.