Opleidingen
/
Tweedekansonderwijs
/
Diplomagerichte beroepsopleidingen
/
Chef de partie vlees, wild & gevogelte
/
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Officiële benaming: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden met bijzondere aandacht voor volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.
- Combineren van smaken en voedingsmiddelen
- Bereiden van gerechten op volgens nieuwe en alternatieve bereidingswijzen met nieuwe producten
- Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.
Deelcertificaat Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte.
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden. - Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.
05/09/2024 - 23/01/2025
Donderdagavond
Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw)
Boomgaardstraat 58
€ 395.00